Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Vrijwilligerscollege Montferland presenteert:

workshop brandveiligheid (maandagavond 2 december)

Bent u vrijwilliger in Montferland? Komt u tijdens uw vrijwilligerswerkzaamheden in aanraking met mensen die in een woning wonen waar de brandveiligheid niet optimaal is? Bijvoorbeeld tijdens de huisbezoeken die u aflegt? Dan is de informatiebijeenkomst ‘Brandveiligheid’ iets voor u. U bent natuurlijk ook van harte welkom wanneer het op een andere manier voor uw vrijwilligerswerkzaamheden van belang is om meer van brandveiligheid te weten te komen, bijvoorbeeld omdat u actief bent in een dorpshuis of voetbalkantine.

Deze bijeenkomst wordt gegeven door Tonnie Kuppens, werkzaam als vrijwilliger bij de Brandweer Didam. Hij wil graag zijn kennis delen met andere vrijwilligers. Tonnie Kuppens gaat u tijdens deze bijeenkomst alles vertellen over brandveiligheid in huizen.

Datum en locatie
Maandagavond 2 december (19.00 – 21.00 uur) Burg. Kronenburglaan 6, 6942 AH Didam

Aanmelden

U kunt zich t/m woensdag 27 november aanmelden. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen. Uiterlijk vrijdag 29 november ontvangt u een bevestiging van deelname.

Kosten

Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden. 

Voor vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met het Vrijwilligerscollege:
* via de Welzijnslijn 0316 29 28 28 (ma - vrij 9. 00 - 12.00 uur)
* vrijwilligerscollege@welcommail.nl

Aanmeldformulier Workshop "Instructie brandveiligheid" dd maandag 2 december 2019

Klik op het uitklapscherm en maak uw keuze.
vermeld hier de naam van de organisatie en wat u er doet als vrijwilliger /of/ waar u interesse ligt om vrijwilligerswerk te gaan doen

Kennis is macht, kennis delen is kracht!

Deze workshop is georganiseerd door het Vrijwilligerscollege. Het vrijwilligerscollege is een onderdeel van Welcom. Vindt u ook dat we gebruik zouden moeten maken van elkaars kennis en niet allemaal zelf het wiel opnieuw moeten uitvinden? Dan bent u bij het Vrijwilligerscollege aan het goede adres. Of u nou zelf iets wil leren of kennis wil delen. Bij het vrijwilligerscollege wordt de kennis van vrijwilligers gevonden en verbonden.

telefoon