Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Informeren

Durf digitaal - informatiebijeenkomst

Datum: 28 januari 2020 van 15:00 uur tot 16:30 uur

Durf Digitaal in ‘s-Heerenberg

Bibliotheek Montferland, Welcom, Groepspraktijk Huisartsen Bergh en SeniorWeb verzorgen op dinsdag 28 januari 2020 van 15:00-16:30 uur een bijeenkomst over digitale vaardigheden - Durf Digitaal. Deze vindt plaats in het Barghse Huus, Willem van den Berghstraat 1 in ’s-Heerenberg.

Digitale vaardigheden zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden om succesvol deel te nemen aan de maatschappij. Niet alleen wat betreft bankieren en belastingaangifte, maar ook in de gezondheidszorg is het gebruik van digitale middelen niet meer weg te denken. Solliciteren, winkelen, afspraken maken; het kan allemaal digitaal. Sterker nog: het moet steeds meer digitaal! Mede door de digitaliserende overheid is het beheersen van digitale vaardigheden van belang voor de hele samenleving.

Tijdens de bijeenkomst vertelt huisarts Bart Timmers over de digitalisering in de gezondheidszorg. Daarnaast krijgen bezoekers informatie over de (veelal gratis) digitale ondersteuning bij Bibliotheek Montferland, Welcom en SeniorWeb.

De toegang tot de bijeenkomst is gratis. Belangstellenden kunnen zich tot 24 januari 2020 aanmelden bij de Welzijnslijn van Welcom, (0316) 292828 (ma t/m vr van 09:00 tot 12:00 uur).

telefoon