Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Samen gezond koken

Keukenhelden Livestream

Datum: 01 april 2020 van 17:00 uur tot 18:00 uur

Het is een gekke tijd. Iedereen zit veel thuis, en alle vaste activiteiten gaan niet door. Zo ook keukenhelden. Maar we hebben een oplossing bedacht! We kunnen niet samenkomen om te koken, dan maar thuis. Wij gaan live op Instagram en Facebook een hoofdgerecht en toetje bereiden, en jullie kunnen meekijken en het liefst ook meedoen!

Op woensdag 1 april (geen grapje) gaan we van 17:00 tot 18:00 live met jullie koken. We hebben gerechten gekozen met veel groenten (hoofdgerecht) en fruit (toetje). Waarom? Nou in deze tijd met zo’n virus dat rondhangt is het belangrijk om een goede weerstand te hebben. En veel vitaminen stimuleert je weerstand. Laat dat nou net in groenten en fruit zitten!

Hieronder zie je de recepten voor het hoofdgerecht en toetje, daarbij ook de ingrediënten (boodschappen dus) en verdere benodigdheden. Het recept heb je op zich niet nodig, want je kan tijdens de livestream gewoon met ons meedoen, maar dan heb je het mocht je het later nog een keer willen maken of mocht er iets niet goed gaan met de stream.

De boodschappen zijn gebaseerd op een gerecht voor 4 personen, dus als je met meer of minder mensen bent kan je daar ook de boodschappen op aanpassen. Zorg dat je voor 1 april 17:00 de boodschappen in huis hebt. (Als je zelf de boodschappen gaat doen; hou je aan de richtlijnen van het RIVM. Ben je niet helemaal fit? Laat iemand anders de boodschappen doen.)

We hopen dat je mee wil doen met deze online keukenhelden, het lijkt ons in ieder geval erg leuk!

telefoon