Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Steunpunt Mantelzorg

Webinar 'Hoe zorg ik goed voor mezelf?' voor mantelzorgers

Datum: 04 maart 2021 van 14:00 uur tot 15:00 uur

Inmiddels weten we dat het nog wel even gaat duren voordat we zonder coronamaatregelen leven. Als mantelzorger is het belangrijk om gezond en fit te blijven voor uzelf maar ook om goed te kunnen blijven zorgen voor uw naaste. Maar hoe doet u dat? Iedereen wil wel werken aan een gezonde leefstijl. De dingen als ‘eet een appel’ en ‘poets je tanden’ kennen we allemaal wel. Maar wat maakt dat u ook écht goed voor uzelf zorgt? Dat gaat vitaliteitscoach Janne Luimes ons vertellen tijdens het online Webinar op donderdagmiddag 4 maart van 14.00 -15.00 uur.

Vitaliteit
Vitaliteit is een voorwaarde voor een duurzame en goede leefstijl. Het motto van Janne is dan ook ‘fit van binnen en buiten’. Maar wat is vitaliteit. Waar stapt u uw bed voor uit? Benut u uw sterke eigenschappen en krijgt u hier waardering voor? Hoe gaat u om met stress, want daar hebben we allemaal een keer mee te maken. Leeft u vanuit uw waarden? Hoe zorgt u voor uw eigen ontspanning. Dit zijn voorbeelden die bij vitaliteit horen. Tijdens de Webinar krijgt u praktische tips mee voor thuis. Hoe zorgt u voor uzelf en wat kan u daarbij helpen. Weten wat u uit het leven wil halen en op welke manier u dat het beste kunt doen.

Steuntje in de rug

Met deze online bijeenkomst, hopen wij, Marja Lukassen en Elize Navis van Welcom - Steunpunt Mantelzorg onze mantelzorgers een steuntje in de rug te kunnen geven in deze coronatijd. We beseffen ons goed dat niet iedereen weet hoe dit online werkt. Mocht de belangstelling voor dit onderwerp groot zijn, dan zullen we overwegen deze bijeenkomst ook in real life te organiseren zodra dit weer mogelijk is. Hebt u een beetje hulp nodig bij uw digitale vaardigheden om de bijeenkomst online bij te wonen? Twijfel dan niet en neem contact op met de computerinloop van Welcom, zij helpen u graag telefonisch verder.

Doet u mee met de bijeenkomst?

Meld u dan per email aan via onderstaand aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een uitnodiging voor de online bijeenkomst. Deze bijeenkomst zal via het programma Teams worden verzorgd.

Voor vragen kunt u terecht bij de Welzijnslijn van Welcom via 0316-292828 (bereikbaar tussen 9.00-12.00 uur).

Aanmeldformulier Webinar mantelzorgers 'Hoe zorg ik goed voor mijzelf?'

telefoon