Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Kloppend hart van Didam

Het Albertusgebouw

Door de jaren heen is het Albertusgebouw het kloppende hart van Didam; als klooster, ziekenhuis, school en jeugdsoos. Mensen werden er geboren, verloren er dierbaren, gingen er naar school of werden er verliefd. Het monumentale pand kent een rijke historie en werd in 2013 volledig gerestaureerd. Welcom!

Particulieren, maar ook instellingen en bedrijven zijn welkom. Het Albertusgebouw beschikt over professionele moderne ruimtes die geschikt zijn om vergaderingen, cursussen of trainingen te verzorgen. Variërend van kleine ruimtes voor tussentijds overleg of een evaluatie en ter afsluiting een grote presentatieruimte. Ook voor muzikale optredens bent u Welcom! Om het nuttige met het aangename te verenigen, kunt u terecht in de kookstudio, de creatieve ruimte of de kapel. In combinatie met een creatieve bijeenkomst, een concert of kookworkshop maakt u van uw bijeenkomst een bijzonder evenement. Voor Montferlandse verenigingen gelden aantrekkelijke tarieven.


Wilt u meer weten over de verhuurmogelijkheden? Bel dan met Peter Dieks, hoofd Beheer. Hij vertelt u er graag meer over. Bel 0316- 29 28 28 of vul het contactformulier in. Graag tot ziens!

telefoon