Mail ons
[javascript protected email address]
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Begeleid vervoer

Is het voor u lastig om vervoer met begeleiding te organiseren voor bepaalde medische afspraken? 

U kunt dan contact leggen met een medewerker van de Welzijnslijn. Wij proberen u dan met iemand in contact te brengen die met u mee kan gaan.

Stelt u bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis uit omdat u geen begeleid vervoer kunt regelen? Wanneer u begeleiding nodig heeft naar het ziekenhuis en het niet lukt om dit zelf te regelen kunt u contact opnemen met een medewerker van de Welzijnslijn. Dan wordt er gekeken of een vrijwilliger in de gelegenheid is om u van huis op te halen en mee te gaan naar het ziekenhuis. De vrijwilliger loopt met u mee naar de betreffende afdeling, wacht terwijl u uw afspraak heeft en brengt u weer thuis. U betaalt aan de vrijwilliger een onkostenvergoeding (aantal kilometers berekend via de ANWB routeplanner).

Wilt u gebruik maken van deze dienst? Of kent u wellicht iemand die daar voor in aanmerking zou kunnen komen? Neemt u dan graag contact op met een medewerker van de Welzijnslijn. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur op 0316 – 29 28 28.

Spreekt het u aan om mensen te begeleiden bij ziekenhuisbezoeken, dan kunt u vrijwilliger begeleid vervoer worden. Ook dan kunt u graag contact opnemen met een medewerker van de Welzijnslijn

telefoon