Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Beweegmakelaar

Bewegen en sporten, we weten dat het heel erg belangrijk is. Het zorgt dat je jezelf fit voelt. Dat je zin en energie hebt om leuke dingen te doen. Dat klachten die bij ouder worden lijken te horen weer verdwijnen of veel beter hanteerbaar worden. En is je lichaam in goede conditie, dan voel je je ook blijer en gelukkiger. Misschien val je al doende ook nog wat af. Je leert wat nieuwe mensen kennen, als je er eenmaal mee begonnen bent, dan voel je echt de voordelen!

Voor wie is de beweegmakelaar?

De beweegmakelaar is voor inwoners van 55 jaar en ouder uit Montferland die meer willen sporten en/of bewegen. Misschien wilt u wel gaan bewegen, maar weet u niet waar u terecht kan. Of u heeft een extra steuntje in de rug nodig bij de eerste stap er naar een vitalere gezondheid? De beweegmakelaar helpt u bij het vinden van een beweegactiviteit die past bij uw wensen en mogelijkheden. De beweegmakelaar geeft u dit steuntje in de rug dat u wellicht nodig heeft. De beweegmakelaar is er voor iedereen die gezonder wil gaan leven, aanmelden kan op eigen initiatief of op advies van de huisarts, POH, therapeut of een andere zorgprofessional.

Wat doet de beweegmakelaar?

In een persoonlijk gesprek stelt de beweegmakelaar samen met u een sport en/of beweegplan op. Het gaat dan niet alleen over sport, maar ook zeker over bewegen. De beweegmakelaar adviseert u over mogelijke activiteiten en houdt hierbij rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. De beweegmakelaar geeft tips hoe meer te bewegen en over het toepassen van een gezonde(re) leefstijl. Het doel is om samen te kijken op welke manier u een gezondere leefstijl kunt krijgen zodat u zich vitaler gaat voelen.

Afspraak maken? Benieuwd wat de beweegmakelaar voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over het sportaanbod binnen de gemeente Montferland? De Beweegmakelaar is zowel telefonisch als per mail te bereiken.

De beweegmakelaar van Welcom:

Kevin Steenkamp

Te bereiken via de Welzijnslijn van Welcom op het nummer 0316-29 28 28 of mail naar beweegmakelaar@welcommail.nl

Kevin
telefoon