Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Steunpunt Mantelzorg

Jonge mantelzorger, even jouw aandacht!

Is je broer autistisch?
Is je zusje verstandelijk gehandicapt?
Heeft je vader een verslavingsprobleem?
Heeft je moeder een ernstige ziekte?

Zorg jij regelmatig voor een ander? Je bent niet de enige met een ziek familielid. Groei jij op in een gezin waarin één van je familieleden ziek is vanwege een handicap, een verslaving, een ernstige lichamelijke ziekte of een psychische ziekte, dan kan dat best zwaar zijn. Soms heb je minder tijd voor leuke dingen of voel je je schuldig of te moe om iets te doen. Als jij zorgt voor een ziek familielid noemen we dit mantelzorg. En als je een kind of jongere bent, noemen we je een jonge mantelzorger. 

Ben jij een jonge mantelzorger? Dan ben je welkom bij Welcom voor gezellige en ontspannende activiteiten. Zes keer per jaar zijn er leuke uitjes voor de groep 8-12 jaar en van 12-18+ jaar oud. Heb jij vragen en wil je gewoon even met iemand praten? Dan kun je bij Elize terecht, zij is er speciaal voor alle jonge mantelzorgers uit Montferland.

Wil je weten welke activiteiten er op de planning staan? Ga dan naar de Welcomagenda op deze website en filter op 'Jonge Mantelzorgers'. 

Ben je benieuwd naar hoe een activiteit voor Jonge Mantelzorgers eruit ziet? Bekijk dan het filmpje hieronder!

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/XwdMi40Guvs

Meer weten?
Wil je weten wat de mantelzorgconsulent voor jou kan betekenen of wil je deelnemen aan de activiteiten? Ook voor ouders om eens te sparren! Bel/sms/app met Elize Navis van het Steunpunt Mantelzorg: 06-20257392 of bel naar 0316 - 29 28 28. Je kunt ook mailen naar: e.navis@welcommail.nl

telefoon