Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
intro afbeelding
Uw maaltijden thuisbezorgd

Maaltijdservice

Bent u (tijdelijk) niet in staat om iedere dag zelf een warme maaltijd te koken, dan is de maaltijdservice aan huis wellicht iets voor u. Maar misschien vindt u het prettiger om samen met anderen te eten. Dan bent u van harte welkom bij de Open Eettafel.

De reden voor maaltijd aan huis kunnen heel verschillend zijn; ziekte, ondervoeding, een gebrek aan energie, veranderde levensomstandigheden of het moeten volgen van een dieet. Ook tijdens de herstelperiode na een opname in het ziekenhuis is de maaltijd aan huis vaak een uitkomst. Dankzij de gezonde koelvers maaltijden bent u verzekerd van een dagelijkse gezonde maaltijd. Bovendien worden mantelzorgers ondersteund en ontlast. 

Uit een keuze menulijst kunt u zelf uw maaltijden samenstellen uit 10 soorten soep, 75 hoofdgerechten, 10 toetjes en 3 salades. Op maandag, dinsdag en woensdag worden de maaltijden door vrijwilligers van Welcom bij u aan huis bezorgd met een speciale koelwagen.
De koelvers maaltijden kunnen ruim een week in de koelkast bewaard worden. 

Klik hier om de folder met maaltijden te bekijken.

Kosten
Een koelvers maaltijd kost €5,85 (hoofdgerecht) € 1,25 (soep) € 5,85 (maaltijdsoep)€ 1,10 (dessert) € 1,25 (salade). De kosten worden via een machtiging door Welcom maandelijks automatisch geïncasseerd. 

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij Roliena Lassche. Telefoonnummer van de maaltijdservice is 0316 - 29 28 29 van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Open Eettafel
Vindt u het prettiger om samen met anderen te eten, dan bent u van harte welkom bij de Open Eettafel in Didam en ’s-Heerenberg.
Een maaltijd kost € 6,30 (soep, hoofdgerecht en dessert). 
Dit bedrag wordt via een machtiging door Welcom maandelijks automatisch geïncasseerd.

- In het Albertusgebouw in Didam kunt u op woensdag terecht om 12.00 uur.
- In het Barghse Huus in ’s Heerenberg kunt u op dinsdag terecht om 12.00 uur.

Aanmelden kan tot op de dag van deelname voor 10.30 uur op telefoon: 0316 29 28 29

telefoon