Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
We gaan de kernen in!

Mobiele Keet

Het jongerenwerk wil graag dichter bij de alle jongeren uit de gemeente zijn, zoveel mogelijk in hun eigen omgeving en zo veel mogelijk aansluitend bij hun leefwereld. Omdat de gemeente meerdere kernen kent, gaat jongerenwerk Montferland vanaf maart 2022 met een mobiele keet de kernen in.

De keet is een mobiel jongerencentrum waar binnen plek is voor kleine activiteiten (spelletjes, koken maar ook bij voorbeeld 1 op 1 coaching) en, afhankelijk van de locatie, is er buiten van alles mogelijk op het gebied van sport en spel. Omdat we de kernen in gaan kunnen de jongerencoaches lokaal jongeren spreken, ze stimuleren elkaar te ontmoeten en in beweging te komen.

Deze keet gaat voor verschillende activiteiten gebruikt worden zoals cultuur, spel, sport en jongerenwerk. Daarnaast gaat de keet worden gebruikt voor voorlichting en gesprekken en kan tevens ingezet worden voor evenementen en dorpsfeesten en geleend worden aan verenigingen en organisaties. Zo is het plan om komend jaar in iedere kern een zeskamp te organiseren in samenwerking met organisaties en verenigingen in die kern. Dus mocht jij zelf bij een organisatie of vereniging zitten of zie je mogelijkheden voor een buurtfeest, gebruik van deze mobiele keet?

Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vind je hier.

telefoon