Mail ons
[javascript protected email address]
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Netwerkcoach

Een vrijwillige netwerkcoach biedt ondersteuning bij het opbouwen of uitbreiden van sociale contacten volgens een praktisch tien-stappen-plan.
Sommige mensen hebben -door omstandigheden- weinig tot geen sociale contacten (meer). En dat is jammer, want een sociaal netwerk is belangrijk; het geeft kleur aan het leven en vermindert gevoelens van eenzaamheid. Als netwerkcoach kun je deze mensen helpen, zodat zij zelf weer gaan bouwen aan hun eigen netwerk.

Een vrijwillige netwerkcoach biedt ondersteuning bij het opbouwen of uitbreiden van sociale contacten. Volgens een praktisch tien-stappen-plan wordt gewerkt aan opbouw en uitbreiding van sociale contacten. 

Werken vanuit eigen kracht
De kracht en talenten van mensen staan centraal. Een netwerkcoach heeft een frisse blik, een luisterend oor, biedt een steun in de rug en geeft adviezen bij het opbouwen van sociale contacten. Vrijwillige netwerkcoaches zijn mensen die graag met andere mensen omgaan, kunnen plannen en organiseren, zich kunnen inleven in een ander en het leuk vinden om vanuit mogelijkheden en wensen van mensen te werken. De vrijwilligers volgen een training om goed voorbereid op pad te gaan.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de Welzijnslijn van Welcom van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur via 0316 – 29 28 28.

telefoon