Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Wandelen in Montferland

Samen Stappen Maken

Na het verzamelen in De Breampt in Braamt, gaan we wandelen onder begeleiding van een professionele trainer en coach. Hierbij loopt iedereen in een rustig tempo. Vervolgens richten we ons op de natuur en laat ik de mooie omgeving zien. Er is gelegenheid voor een goed gesprek, met en onder elkaar. Humor en gezelligheid staat voorop. Voor wie wil, kan er nog iets gedronken worden. Er wordt op een rustig tempo een afstand van 2 km tot 4 km gewandeld.

Iedereen die dit kan is uiteraard welkom. Deze wandelingen zijn ook uitermate geschikt als je je soms eenzaam voelt en nieuwe contacten op wilt doen. Ook voor iedereen die een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt zoals verlies van gezondheid, inkomen of een dierbaar persoon. Gebeurtenissen die samen gaan met rouwe en verlies. Tijdens de wandeling is er tijd voor een goed gesprek en een luisterend oor. Je hoeft niet heel ver te kunnen wandelen en het tempo is rustig. Belangrijkste is dat je wandelt buiten in de natuur.

Startlocatie: 
MFA De Braempt, (buurthuis) Langestraat 22 in Braamt

Dag & Tijd:
Start op Woensdag 6 maart 2024, 9.30 - 10.30 uur

Contactpersoon: 
Erna Eskes (TEL: 06-20186073 OF dewandelstap@gmail.com)

Kosten:
de eerste 12 weken betaal je een eigen bijdrage van € 2.50 p.p.p. wandeling. (incl. koffie/thee). Betaal je in één keer € 25,-- (voor 12 wk), dan heb je twee wandelingen met koffie/thee gratis.).

www.dewandelstap.nl

Vol is vol! Maximaal 20 wandelaars. Geef je nu snel op.

telefoon