Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
header afbeelding
Ontdek jouw creatieve talent!

Sjors Creatief

Sjors Creatief is niet meer weg te denken in de gemeente Montferland. Samen met Sjors Sportief zijn dit de twee boegbeelden van het gelijknamige sport- en cultuurstimuleringsproject dat in 2013 van start ging. Het project maakt het voor kinderen mogelijk om op een laagdrempelige en vaak gratis manier kennis te maken met de sportverenigingen en cultuurinstellingen in Montferland.

Schilderen, theater maken, musiceren, koken... Dankzij Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in Montferland sinds 2013 vrijblijvend ontdekken welke creatieve bezigheid het beste bij ze past.

Kennismaken met cultuur
In ruim 120 gemeentes in Nederland heeft de Sjors-formule zich al bewezen. Een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem zorgt ervoor dat kinderen zich heel eenvoudig – en vaak gratis – kunnen inschrijven voor proeflessen bij een sportvereniging of cultuurinstelling. Tegelijkertijd biedt het de aanbieders van sport en cultuur een uitgelezen kans om nieuwe, jonge leden aan zich te binden. Proeflessen en activiteiten aanmelden. Het aanbod wordt aan het begin van het schooljaar gepresenteerd in het Sjorsboekje, dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in Montferland ontvangen. Om de kinderen een zo veelzijdig mogelijk aanbod te bieden, roepen we sportverenigingen en cultuurinstellingen op om zich bij dit mooie project aan te sluiten.

Op de website www.sjorssportief.nl kunnen aanbieders hun proeflessen en activiteiten heel eenvoudig aanmelden. Hopelijk doen ze dat de komende weken massaal, zodat we dit project met elkaar tot een groot succes kunnen maken.

Meer informatie of vragen?

Neem dan contact op met Leontien van Kraay via het telefoonnummer 06-20614419 of mail naar l.vankraay@welcommail.nl. 

Kijk op de onderstaande flyer hoe het werkt!

telefoon