Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
header afbeelding
Sportbuurtwerk Montferland

Sportbuurtwerk Montferland

HET SPORTBUURTWERK BIJ JOU IN DE BUURT

Naschools buitenspeel uurtje waarbij onze Sportbuurtwerkers met de spellenbus komen. In de spellenbus ligt spelmateriaal om verschillende sportieve activiteiten te organiseren voor de jeugd van 4-12 jaar. Kijk op de kalender hieronder wanneer er bij jouw in de buurt wordt gesport? Jij komt toch ook?!

Sportbuurtwerk Planning 2023/24 Jan-Jul

BUURTCHALLENGE
Nieuw bij het Sportbuurtwerk; de buurtchallenge. Zou jij iets willen doen voor jouw buurt en ken je anderen die mee willen doen? Ga dan de buurtchallenge aan als team. De sportbuurtwerker helpt jullie met het bedenken en voorbereiden van jullie challenge. Slagen jullie? Dan verdienen jullie een mooie sportbeloning voor het hele team! Vanaf januari gaan we gewoon weer door met het Sportbuurtwerk. Kijk op de kalender wanneer er bij jouw in de buurt wordt gesport? Kom jij ook?

Beste ouders/verzorgers

Uw kind doet mee aan het Sportbuurtwerk i.v.m. veiligheid is uw bereikbaarheid van groot
belang. Ieder schooljaar vindt er een inventarisatie van de gegevens plaats.
De informatie die u invult, wordt niet met derden gedeeld.
Ook bieden wij u de mogelijkheid om u te informeren over het Sportbuurtwerk en andere sportieve activiteiten in Montferland. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen, wanneer u het onderstaande registratieformulier invult.

Registratieformulier Sportbuurtwerk

Bijv: Allergieën, medicijnen
telefoon