Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Ontdek jouw sportieve talent!

Sjors Sportief

Sjors Sportief is niet meer weg te denken in de gemeente Montferland. Samen met Sjors Creatief zijn dit de twee boegbeelden van het gelijknamige sport- en cultuurstimuleringsproject dat in 2013 van start ging. Het project maakt het voor kinderen mogelijk om op een laagdrempelige en vaak gratis manier kennis te maken met de sportverenigingen en cultuurinstellingen in Montferland.

Dansen, tennis, judo, turnen, boksen… Dankzij Sjors Sportief kunnen basisschoolleerlingen in Montferland sinds 2013 vrijblijvend ontdekken welke sport het beste bij ze past. 

De Sjors-formule
In ruim 120 gemeentes in Nederland heeft de Sjors-formule zich al bewezen. Een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem zorgt ervoor dat kinderen zich heel eenvoudig – en vaak gratis – kunnen inschrijven voor proeflessen bij een sportvereniging of cultuurinstelling. Tegelijkertijd biedt het de aanbieders van sport en cultuur een uitgelezen kans om nieuwe, jonge leden aan zich te binden. Proeflessen en activiteiten aanmelden. Het aanbod wordt aan het begin van het schooljaar gepresenteerd in het Sjorsboekje, dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in Montferland ontvangen. “Om de kinderen een zo veelzijdig mogelijk aanbod te bieden, roepen we sportverenigingen en cultuurinstellingen op om zich bij dit mooie project aan te sluiten”, aldus Groenendijk. “

Op de website www.sjorssportief.nl kunnen aanbieders hun proeflessen en activiteiten heel eenvoudig aanmelden. Hopelijk doen ze dat de komende weken massaal, zodat we dit project met elkaar tot een groot succes kunnen maken.

Meer informatie of vragen?
Neem dan contact op met Guido Groendijk via het telefoonnummer 06-23237100 of mail naar ggroenendijk@welcommail.nl. 

Kijk op de onderstaande flyer hoe het werkt!

telefoon