Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Welcom in Didam

Didam

In iedere kern werkt een professional van Welcom, een sociaal werker die weet wat daar leeft en speelt, de mogelijkheden kent en met wie u uw vragen en ideeën kunt delen.

Samen bespreekt u wat de mogelijkheden zijn voor eventuele ondersteuning of om uw plannen te realiseren. Dat kan variëren van een creatieve middag tot het organiseren van een themabijeenkomst, maar ook het uitwisselen van ervaringen of de inrichting van een leerwerkplek.

Woont u in Didam dan kunt u terecht bij Dolly Toonen door telefonisch contact op te nemen met 06-51868423 of per mail via d.toonen@welcommail.nl. Of neem contact op met de medewerkers van de Welzijnslijn op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer: 0316 29 28 28.

Creatieve ontmoetingsochtend in het Albertusgebouw

Een burgerinitiatief waar creativelingen van jong tot oud elkaar wekelijks kunnen ontmoeten om samen aan de slag gaan met hun hobby. Heeft u zin om samen met anderen te haken, breien, wol spinnen, tekenen, of hebt u een andere hobby? Kom dan langs! Ook als u alleen komt voor de ontmoeting en gezelligheid. Aanmelden is niet nodig, neem wel uw eigen spullen mee.

Wanneer: Dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur
Waar: Albertusgebouw, Didam
Kosten: gratis, alleen koffie / thee

Dolly op Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in Didam, volg Dolly ook op Facebook! Klik hieronder om naar haar pagina te gaan.

Facebook

Dolly op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in Didam, volg Dolly ook op Instagram! Klik hieronder om naar haar pagina te gaan.

Instagram
telefoon