Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Welcom in Lengel

Lengel

In iedere kern werkt een professional van Welcom, een sociaal werker die weet wat daar leeft en speelt, de mogelijkheden kent en met wie u uw vragen en ideeën kunt delen.

Samen bespreekt u wat de mogelijkheden zijn voor eventuele ondersteuning of om uw plannen te realiseren. Dat kan variëren van een creatieve middag tot het organiseren van een themabijeenkomst, maar ook het uitwisselen van ervaringen of de inrichting van een leerwerkplek.

Woont u in Lengel dan kunt u terecht bij Aranka Kuster of bel met de medewerkers van de Welzijnslijn op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer: 0316 29 28 28.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/LR6GV65ae7I

Klaverjassen in het Bosmanhuus

Ruim dertig jaar werd er in het Barghse Huus in 's-Heerenberg geklaverjast. Alhoewel de kaarters fanatiek zijn, gaat het er gezellig aan toe en is er geen mes-op-de-tafelmentaliteit. Maak je een fout en wordt het op tijd ontdekt, dan kan het nog hersteld worden. Er is ruimte voor nieuwe klaverjassers. Inmiddels is de groep verhuisd naar Lengel maar kom gerust een keer kijken!

Het is geen officiële klaverjascompetitie, maar je speelt per avond twee rondes, waarbij je met twee verschillende partners speelt. Je krijgt per avond dus met vier verschillende tegenstanders te maken. Het lot bepaalt met wie je speelt. Iedere klaverjasavond zijn er drie prijsjes te winnen, waarbij iedere klaverjasser evenveel kans heeft. De nummer één mag als eerste kiezen en trekt daarna de andere twee winnaars. Natuurlijk is er tijdens de klaverjasmiddag ook een gezellige pauze waarin koffie geschonken wordt.

Wanneer
: elke woensdagmiddag
Waar: Bosmanhuus, Lengel
Informatie: Herbert Meegens, 06-28426058

telefoon