Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Welcom in Loil

Loil

In iedere kern werkt een professional van Welcom, een sociaal werker die weet wat daar leeft en speelt, de mogelijkheden kent en met wie u uw vragen en ideeën kunt delen.

Samen bespreekt u wat de mogelijkheden zijn voor eventuele ondersteuning of om uw plannen te realiseren. Dat kan variëren van een creatieve middag tot het organiseren van een themabijeenkomst, maar ook het uitwisselen van ervaringen of de inrichting van een leerwerkplek.

Woont u in Loil dan kunt u terecht bij Dolly Toonen door telefonisch contact op te nemen met 06-51868423 of per mail via d.toonen@welcommail.nl. Of bel met de medewerkers van de Welzijnslijn op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer: 0316 29 28 28.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/LR6GV65ae7I

Open Tafel bij de Papegaai

Senioren Platform Loil (SPOL) organiseert voor ouderen, alleenstaanden en alle anderen die af en toe gezellig samen willen eten maandelijks een Open Tafel bij de Papegaai aan de Wehlseweg 22 in Loil. Iedere maand maken zo’n 25 tot 30 personen gebruik van dit gezamenlijke diner. Opgave van tevoren is noodzakelijk.

Wanneer: Eens per maand
Waar: De Papegaai, Loil
Kosten: € 10,00 per maaltijd
Informatie: Joke Schuurman, 0316 225235

Dolly op Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in Loil, volg Dolly ook op Facebook! Klik hieronder om naar zijn pagina te gaan.

Facebook

Dolly op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in Loil, volg Dolly ook op Instagram! Klik hieronder om naar zijn pagina te gaan.

Instagram
telefoon