Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Welcom in 's-Heerenberg

's-Heerenberg

In iedere kern werkt een professional van Welcom, een sociaal werker die weet wat daar leeft en speelt, de mogelijkheden kent en met wie u uw vragen en ideeën kunt delen. Samen bespreekt u wat de mogelijkheden zijn voor eventuele ondersteuning of om uw plannen te realiseren. Dat kan variëren van een creatieve middag tot het organiseren van een themabijeenkomst, maar ook het uitwisselen van ervaringen of de inrichting van een leerwerkplek.

Woont u in 's-Heerenberg dan kunt u terecht bij Aranka Kuster of bel met de medewerkers van de Welzijnslijn op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer: 0316 29 28 28.

Creatieve ontmoetingsochtend in het Barghse Huus

Een burgerinitiatief waar creatievelingen van jong tot oud elkaar wekelijks kunnen ontmoeten om samen aan de slag gaan met hun hobby. Heeft u zin om samen met anderen te haken, breien, wol spinnen, tekenen, of hebt u een andere hobby? Kom dan langs! Ook als u alleen komt voor de ontmoeting en gezelligheid. Aanmelden is niet nodig, neem wel uw eigen spullen mee.

Wanneer: donderdag van 9.30 tot 11.30 uur
Waar: Barghse Huus, 's-Heerenberg
Kosten: gratis
Informatie: initiatiefneemster Willeke Loeven, 0314-663760

Sjoelen in het Barghse Huus

Sjoelen is een heel leuk spel en een geweldige sport. Sjoelen brengt mensen samen in een vriendschappelijke sfeer waar competitie niet ontbreekt. Sjoelen maakt jezelf beter, maar ook anderen. Dit omdat er kennis en ervaring uitgewisseld wordt, waardoor je steeds weer nieuwe mogelijkheden in de sport en het spel ontdekt. Er is voor ieder wat wils wat sjoelen betreft: ben je op zoek naar gezelligheid en iets wat daarbij bindt? Kom dan naar het Barghse Huus!

Wanneer: dinsdag van 14.00 tot 16.30 uur en 19.30 tot 22.00 uur
Waar: Barghse Huus, 's-Heerenberg
Kosten: € 6,00 per maand
Informatie: Riet Thomassen, 0314-652076

Zhineng Qigong in het Barghse Huus

Zhineng Qigong bestaat uit eenvoudige oefeningen met rustige bewegingen en een kalme mind. Zhineng Qigong is geschikt voor alle leeftijden en de oefeningen kunnen staand of zittend worden uitgevoerd. Nieuwsgierig? Meld u aan voor een gratis proefles.

Wanneer: donderdag van 19.00 tot 20.15 uur
Waar: Barghse Huus, 's-Heerenberg
Kosten: € 6,50 per les
Informatie: Elly van Brakel-Emmerik, 06-30328153

telefoon