Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Succesvolle uitvoering activiteiten MDT

Vanuit het project Maatschappelijke diensttijd - Young leaders zijn er de afgelopen periode succesvolle uitvoeringen geweest van activiteiten. Een aantal Oekraïense jongeren hebben deelgenomen aan de Young Leaders training waarin ze in groepsverband hebben leren samenwerken, debatteren, hun eigen talenten hebben ontdekt en ontwikkeld.

Daarnaast is ook aandacht besteed aan omgaan met groepsdruk en de invloed van rolmodellen. Rode draad tijdens de training was het bedenken en uitvoeren van een activiteit voor een ander, zinvol bezig zijn met jezelf en je omgeving.

Het heeft geleid tot mooie verbindende creatieve en actieve activiteiten; een ochtend met dance-battle, diverse spellen en treasure hunt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar van nieuwkomersgezinnen woonachtig in Montferland en een uitdagende sportieve middag voor Montferlandse jeugd bij Laco.

Er is nu weer ruimte om te starten met een nieuw traject waarvoor jongeren tussen de 14-27 jaar zich kunnen aanmelden bij jongerencoach Joyce of Dieske via:
j.lurvink@welcommail.nl of 06-83225564
d.vanhal@welcommail.nl of 06-82491311.

Door subsidie van ZonMw is het mogelijk dit programma gratis aan te bieden en is er voor iedere activiteit een budget tussen de €250 en €500 euro beschikbaar.

telefoon