Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
header afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Onze organisatie

Iedereen doet mee bij Welcom! Welcom helpt mensen nabij goede oplossingen te vinden - en dat doen we samen met mensen die een ander willen helpen. Neem contact op met vragen, ontmoet mensen bij een activiteit, tijdens een kop koffie, een gezamenlijke maaltijd of vrijwilligerswerk. Samen met anderen is het beter en ook gewoon leuker! Welcom heeft twee locaties in de gemeente Montferland en werkt ook kerngericht - zo zijn we altijd dichtbij in uw buurt of wijk. U bent van harte welkom.

Welcom doet dit niet alleen. Bij onze organisatie zijn meer dan 350 vrijwilligers actief! De inzet van vrijwilligers bij de uitvoering en organisatie van diensten en activiteiten is onmisbaar. Onze vrijwilligers houden zich bezig met zeer uiteenlopende taken. Ze begeleiden jongeren, volwassenen of senioren bij activiteiten, brengen maaltijden aan huis, brengen huisbezoeken, ontlasten mantelzorgers, enz. Samen met deze vrijwilligers kan Welcom een groot en gevarieerd aanbod van diensten aanbieden. 

Daarnaast kunnen inwoners van de gemeente Montferland bij Welcom terecht voor tal van activiteiten en diensten. Van jongerenwerk tot activiteiten voor ouderen; van mooie films en voorstellingen in het knusse theater van het Barghse Huus tot hulp bij het invullen van formulieren. Informatie en advies voor ouderen of tal van cursussen, het is maar een kleine greep uit onze mogelijkheden.

Welcom - Albertusgebouw
Raadhuisstraat 3
6942 BE Didam
Welcom - Barghse Huus
Willem van den Berghstraat 1
7041 CW 's-Heerenberg


Welcom is eind 2009 ontstaan uit een fusie tussen de Stichting Welzijn Ouderen Montferland en de Stichting Welzijn & Cultuur Montferland.

telefoon