Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
’s-Heerenberg

Barghse Huus

U zingt in een koor en zoekt een sfeervolle ruimte voor de uitvoering van een concert. Of u zoekt een podium voor een bedrijf- of productpresentatie met comfortabele zitplaatsen voor uw relaties. Welcom biedt een heus theater voor bijeenkomsten met publiek zoals een try-out, een symposium, een schooluitvoering, een (theater)concert of een ludieke familiereünie.

Wist u dat ook u de theaterzaal, het theatercafé en de foyer kunt huren? Wilt u een lezing geven, een presentatie of wilt u zelf optreden? Of u nu voor uw familie, bedrijf of vereniging een podium zoekt, bij het Barghse Huus kunt u gebruik maken van de knusse theaterzaal met de mogelijkheid om via de platte speelvloer en/of een groot filmdoek te presenteren. Via een professionele licht- en geluidsinstallatie creëert u precies de sfeer die ondersteunend is voor uw programma.

Welcom regelt desgewenst de koffie, drankjes of catering waarbij u gebruik kunt maken van het theatercafé en de foyer. Voor Montferlandse verenigingen gelden aantrekkelijke tarieven.

Neem contact op >

telefoon