Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Krijg antwoorden op uw vragen op het gebied van wet- en regelgeving

Workshop 'Goed geregeld?!', do 16 mei 2024 19.30 - 21.30 uur

Bijeenkomst 2024

Heb je vragen voor je vereniging of maatschappelijke organisatie op het gebied van wet- en regelgeving? Tijdens deze avond worden ze zo persoonlijk en op maat mogelijk beantwoord. 

Je kunt je met dit formulier aanmelden!

Na aanmelding nemen we contact op om te horen welke vragen je concreet op dit moment hebt. We zorgen voor een interactieve bijeenkomst, waarbij er ook voldoende ruimte is om in contact te zijn met de andere deelnemers. Allemaal bevlogen vertegenwoordigers van verenigingen en maatschappelijke organisaties!

We bouwen met deze bijeenkomst verder op die van vorig jaar. 

2024 Goed geregeldTerugblik bijeenkomst 2023
Samen met notaris Aletta Laarberg deelden advocate Anne Meijer en accountant Remko van 't Hof vorig jaar hun informatie en kennis met een volle zaal met vertegenwoordigers van verenigingen en maatschappelijke organisaties uit gemeente Montferland. Veel complexe wet- en regelgeving passeerden de revue. De avond werd afgesloten met een quiz.

Deze bijeenkomst is een gevolg van de match die Aletta Laarberg en Moniek Vossebeld, coördinator Vrijwilligerswerk Montferland, met elkaar sloten tijdens de Liemerse Beursvloer, november '22.  Dit is een jaarlijks evenement van de Liemerse Uitdaging in samenwerking met de welzijnsorganisaties Caleidoz, Mikado en Welcom. Hét evenement waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, inspireren en helpen, met gesloten knip.

Presentaties: hier zijn de presentaties te zien en te downloaden

Presentatie notaris, Aletta Laarberg, Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars

Presentatie advocate, Anne Meijer, Van de Gevel & Grootjans, Advocaten & Mediators

Presentatie accountant, Remko van 't Hof, Kab Accountants & Belastingadviseurs

Quiz-vragen:

Alle quiz vragen

Foto's:

1e foto: overzichtsfoto met presentatie notaris.

2e foto:  

Als tegenprestatie voor deze match met de notaris maakte Yvonne Swolfs, vrijwilliger bij de Woensdagochtendgroep bij Welcom, een prachtig bloemstuk. 

Yvonne: "Ik vind het erg leuk om een bloemstuk te maken. Bloemschikken is één van mijn vele hobby's en ik voel mij zeer vereerd dat ik gevraagd ben."

Foto 3, 4 en 5: Presentatie advocate, accountant en de foto uit het artikel in het Montferland journaal.

telefoon